Suzuki *Clean Ocean Project 2024*
Nieuws

Suzuki Clean Ocean Project 2024

Woensdag 11 september

Suzuki Clean Ocean Project 2024

Help jij dit jaar ook mee aan het Suzuki Clean Ocean project op woensdag 11 september 2024? Op deze dag bundelen we de krachten om zwerfvuil in en rondom het water in Den Bosch op te ruimen.

We vragen aandacht voor het welzijn van lokale wateren en roepen op om actief bij te dragen aan een schonere omgeving.

Dit jaar vindt het evenement plaats op woensdag 11 september in 's-Hertogenbosch. We verzamelen 11 september om 13:30 bij Waterpoort Den Bosch (Oliemolensingel 2, ’s-Hertogenbosch).

De schoonmaakactie biedt verschillende manieren om afval te verzamelen: per (roei)boot, kano, op een SUP of te voet.

Centraal bij het Clean Ocean Project staat de aanpak van het verminderen van plastic afval in het water om zo een bijdrage te leveren aan een beter marine milieu.

Serious-About-Wildlife_14
Serious-About-Wildlife_10
Serious-About-Wildlife_16

Doe mee!

Wil je ook bijdragen aan schonere wateren en deel uitmaken van deze geweldige actie? We verwelkomen iedereen die zich wil inzetten voor het milieu. Klik op de onderstaande link om je in te schrijven voor het Clean Ocean Project:

Laten we samen het verschil maken en onze watersportgebieden schoon en mooi houden.

Suzuki Serious about Wildlife

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Dat hebben we altijd al gehad en die willen we blijven koesteren. Daarom richten we ons op de bescherming van dieren en hun leefgebied. Bijvoorbeeld met het wereldwijde Clean Ocean Project. Daar staat het verminderen van plastic afval in water aan de kustlijn en andere maritieme gebieden centraal.