Suzuki *Dealer Deal*
Actie

Suzuki Dealer Deal

Extra veel voordeel tot wel €3.000,- bij de Suzuki-dealer

GENIET VAN EXTRA VOORDEEL
MET DE SUZUKI DEALER DEAL!

Ga deze nazomer naar je Suzuki-dealer en ontvang extra veel voordeel dat kan oplopen tot wel €3.000,-* op de voorraadmodellen van de Vitara, S-Cross, Swace en Ignis.

*Actie geldig op 2023 voorraadmodellen Ignis, Vitara en S-Cross en voorraadmodellen Swace waarbij de koopcontracten afgesloten worden tot en met 30 september 2024 of zolang de voorraad strekt. De korting wordt verrekend bij de Suzuki-dealer. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

€3.000 VOORDEEL* OP DE STIJLVOLLE VITARA

Rij jij deze nazomer weg in de zuinige allroader vol geavanceerde technieken? De multifunctionele alleskunner is super betrouwbaar én door de ANWB uitgeroepen tot meest waardevaste auto.

En op de Rhino Edition zit zelfs nog meer voordeel. Met gratis metallic lak en accessoires ter waarde van €1.000,-.

€3.000,- VOORDEEL* OP DE VEELZIJDIGE S-CROSS

Tijdens de Suzuki Dealer Deal zetten we de stoere S-Cross in het zonnetje. Geniet van avontuurlijke activiteiten in de veelzijdige SUV met luxe uitstraling. Comfort voor het hele gezin.

€1.500,- VOORDEEL* OP DE EIGENZINNIGE IGNIS

De leukste mini-SUV voor de grootste avonturen. Waar je ook heen gaat, de Ignis biedt verrassend veel binnenruimte is zeer compleet en verbazingwekkend efficiënt. Ook de ANWB heeft de eigenzinnige Ignis niet over het hoofd gezien, en heeft de auto uitgeroepen tot meest waardevaste stadsauto.

€3.000,- VOORDEEL* OP DE RUIME SWACE

De ideale reisgenoot voor lange roadtrips. De atletische Swace is een comfortabele en ruime stationwagon. Met zijn Full Hybrid-systeem is hij zeer zuinig in gebruik. De Swace is uitgerust in premium kwaliteit met focus op ultiem rijcomfort.

INTERESSE IN LEASEN?

Ook bij leasen kan je profiteren van de Suzuki Dealer Deal. Vraag de dealer naar de acties op Private Lease en Operational Lease.

*Actie geldig op 2023 voorraadmodellen van Ignis, Vitara en S-Cross en voorraadmodellen Swace waarbij de koopcontracten afgesloten worden tot en met 30 september 2024 of zolang de voorraad strekt.
De korting wordt verrekend bij de Suzuki-dealer. Bekijk de volledige actievoorwaarden.