Suzuki *The Clean Vending Machine*
Nieuws

Suzuki The Clean Vending Machine

Zaterdag 7 en zondag 8 september

SUZUKI THE CLEAN VENDING MACHINE

We ruimen de leefomgeving van dieren hier in Nederland op. Want bij Suzuki zijn we Serious about Wildlife. En dat doen we op een leuke manier, want iedereen die plastic afval opruimt en inlevert, belonen we.

The Suzuki Clean Vending Machine staat op 7 september buiten tussen Hoog Catharijne en Utrecht Centraal en op 8 september in de Markthal in Rotterdam.

Als dank voor je hulp ontvangt elke deelnemer een muntje voor The Suzuki Clean Vending Machine. Daarin zit een sleutelhanger gemaakt van gerecycled plastic. Zo zetten we ‘single use’ plastic om in iets wat je niet weg wilt gooien. Samen zijn we Serious about Wildlife.

Help jij ook mee op één van deze dagen?

Serious about Wildlife

Bij Suzuki nemen we het welzijn en voortbestaan van de natuur serieus. We hebben vooral een speciale band met wildlife. Dat hebben we altijd al gehad en die willen we blijven koesteren. Daarom ondersteunen we projecten, die impactvol en effectief bijdragen aan het beschermen van wilde dieren en hun leefomgeving. Dat doen we samen met onze klanten. Dus geniet van je Suzuki en draag tegelijkertijd een steentje bij.

Doneer aan Stichting Suzuki Rhino Club

Jij kan ook meehelpen om het leefgebied van de neushoorn te beschermen door een (eenmalige) donatie te maken aan Stichting Suzuki Rhino Club. Zij zetten zich al jaren met ons in voor de bedreigde zwarte neushoorn. Of kijk hieronder naar een van de andere acties die we deze maand hebben.

Stichting Suzuki Rhino Club

Zo is de neushoorn voor ons al jaren een bron van inspiratie: eigenwijs en krachtig. Die schat aan inspiratie willen we niet verloren laten gaan. Daarom ondersteunen we met de Stichting Suzuki Rhino Club diverse impactvolle projecten die de leefomgeving van de bedreigde zwarte neushoorn in Kenia beschermen.

Suzuki_Serious_About_Wildlife_Rhino_car
Rhino-club-Suzuki-header.jpg

Zoals project Kora, waar Kenya Wildlife Services (KWS) het natuurgebied herstelt en inricht als beschermd gebied. Of project Borana. Dat vindt plaats in het leefgebied van de grootste populatie zwarte neushoorns in heel Kenia en inspireert mensen in de omgeving met educatieprogramma’s om voor de natuur te zorgen. En daar profiteert iedereen van. De mensen zelf, de natuur en ook de zwarte neushoorn. Want in 2022 zijn er in het gebied nul gestroopt of afgeschoten en zijn er meer geboren dan gestorven.

SERIOUS ABOUT WILDLIFE MAAND

De hele maand september staat in het teken van Serious About Wildlife. Naast The Clean Vending Machine doen we nog veel meer:

Trekhaakdop_2[1]

Trekhaakdopactie bij de auto showrooms

Speciale actie vanaf 1 september: Doneer in september aan de Suzuki Rhino Club en ontvang als dank een exclusieve Suzuki trekhaakdop. Je kunt deze ophalen bij je Suzuki autodealer door de bevestigingsmail van je donatie te laten zien.

Suzuki Schoonmaakdag

Help jij dit jaar ook mee aan het Suzuki Clean Ocean project op woensdag 11 september 2024? Op deze dag bundelen we de krachten om zwerfvuil in en rondom het water in Den Bosch op te ruimen.

We vragen aandacht voor het welzijn van lokale wateren en roepen op om actief bij te dragen aan een schonere omgeving.

Serious-About-Wildlife_16
Rhino-Memoirs-boekcover

Jubileumboek Rhino Memories te koop

In deze jubileumuitgave leest u 15 kleurrijke verhalen over 15 jaar Suzuki Rhino Club: van het bijzondere levensverhaal van Tony Fitzjohn en alles over de beschermde diersoorten in Tanzania tot anekdotes die nooit vergeten mogen worden.

De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan de Suzuki Rhino Club.