Maak je Suzuki uniek met *accessoires*
BLOG

Maak je Suzuki uniek met accessoires

Jouw Suzuki ziet er van zichzelf al aantrekkelijk uit, maar wist je dat je jouw auto heel eenvoudig nog specialer kunt maken? Met de accessoires van Suzuki maak je jouw Suzuki echt uniek. We hebben de interessantste en handigste Suzuki-accessoires op een rij gezet.

Trekhaak

Het ligt misschien voor de hand, maar een trekhaak maakt jouw Suzuki nog veelzijdiger. Iedere Suzuki kun je van een trekhaak voorzien. Handig wanneer je met een aanhangwagen spullen wilt vervoeren, of wanneer je met een caravan op stap wilt. De trekhaak kan ook worden gebruikt om er een fietsendrager op te bevestigen: ideaal voor een heerlijk dagje weg.

Suzuki_S-Cross_trekhaak
S-Cross_accessoires

Bagage en transport

Wil je nog meer spullen meenemen? Ook op het dak is nog plek. Daarvoor biedt Suzuki verschillende soorten dakdragers en allesdragers. Deze worden gemonteerd aan de dakrails en staan dwars op het dak. Zo vormen ze een stevige basis voor de bevestiging van bijvoorbeeld een dakkoffer.

Bagageruimte-organiser

Ook voor de bagageruimte zijn er verschillende handige transportoplossingen. Bijvoorbeeld een bagage-organiser, waarmee je kleinere spullen niet alleen handig kunt sorteren, maar er ook meteen voor zorgt dat ze tijdens het rijden veilig op hun plek blijven liggen. Of een beschermhoes voor de achterbank als je je hond meeneemt.

Bescherming

Beschermende accessoires zijn essentieel om je Suzuki in topconditie te houden, ongeacht de omstandigheden. Stootstrips bieden extra bescherming tegen kleine beschadigingen en parkeerschade, terwijl bumperbeschermplaten voorkomen dat de bumper krassen en deuken oploopt bij het in- en uitladen.

Bumperbeschermplaat

Instaplijsten beschermen de dorpels tegen krassen en slijtage, en matsets zorgen ervoor dat je interieur vrij blijft van vuil, water en modder. Deze accessoires zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je auto. Door te investeren in deze beschermende accessoires behoud je de waarde en uitstraling van je Suzuki, terwijl je geniet van gemoedsrust tijdens elke rit.

Swift_accessoires
Swift_spiegelkap

Kleuraccenten

Suzuki-modellen zijn leverbaar met keuze uit verschillende aantrekkelijke kleuren, maar je kunt op heel veel andere manieren voor nog meer kleur zorgen. Zo kan je met spiegelkapsets of motorkap ornamenten in een contrasterende kleur een hele andere look aan je auto geven.

Vitara_accessoires_interieur

Maar ook het interieur kan je kleurrijker maken door bijvoorbeeld een centre trim in een rode kleur. Of wat dacht je van een stoere sticker set. In ieder geval wordt het dankzij de kleuraccenten een fleurige boel.

Suzuki_Swift_accessoires
Suzuki_Swift_accessoires_2

Sportieve styling

Sportieve styling accessoires zijn de perfecte manier om je Suzuki een dynamische en opvallende look te geven. Lichtmetalen velgen geven je auto niet alleen een sportieve uitstraling, maar verbeteren ook de rijprestaties door hun lichte gewicht en stevigheid. Met stickersets kun je je Suzuki een unieke en persoonlijke touch geven, terwijl skidplates extra bescherming bieden en tegelijkertijd een robuuste uitstraling creëren. Uitlaatsierstukken voegen een finishing touch toe aan het exterieur, waardoor je auto een nog sportiever karakter krijgt. Deze accessoires zorgen ervoor dat jouw Suzuki zich onderscheidt van de rest en weerspiegelen jouw persoonlijke stijl en passie voor sportieve prestaties.

Lederen interieur

Lederen interieur geeft je Suzuki niet alleen een luxe uitstraling, maar biedt ook extra comfort tijdens elke rit. Het hoogwaardige leer zorgt voor een zachte, duurzame bekleding die bestand is tegen slijtage, terwijl het eenvoudig schoon te maken is. Met een lederen interieur geniet je niet alleen van een verfijnde rijervaring, maar maak je jouw auto ook echt uniek en elegant.

Suzuki_Swift_lederen_interieur
Suzuki_Jimny_kamperen_review

Jimny: klaar voor avontuur

De Suzuki met misschien wel het grootste assortiment accessoires is de Jimny. Naast gebruikelijke zaken als een trekhaak en dakdragers biedt hij nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je van een robuuste bagagebak voor op het dak, of een led-werklamp die met een magneet op het dak kan worden bevestigd? Handig tijdens een offroad-avontuur, of gewoon ’s avonds op de camping. Verder zijn er allerlei offroad-accessoires, van een beschermplaat voor het differentieel tot spatlappen, stootlijsten en beschermdelen voor de dorpels. Zo maak je jouw Suzuki Jimny echt uniek en klaar voor het grote avontuur.

Voor het beste advies en hulp bij het kiezen van de juiste accessoires voor jouw Suzuki, kun je altijd terecht bij je lokale Suzuki-dealer. De ervaren medewerkers staan klaar om je te adviseren over de verschillende opties en hoe deze accessoires perfect kunnen aansluiten bij jouw wensen en rijstijl. Bezoek een dealer bij jou in de buurt om de accessoires van dichtbij te bekijken en professioneel advies op maat te krijgen, zodat je jouw Suzuki helemaal naar eigen smaak kunt personaliseren.